tirsdag 24. desember 2013

Tusen hjertelig takk, og riktig god jul..

For et år, et eventyr år♥ Vi kan nesten ikke tro det vi ser, hører og opplever om Myrullpiken:) 
Vi har hatt et fantastisk utviklende, spennende, koselig og fint år♥ En drøm om å skape en plass, et lokalt tiltak, der alle og en hver skulle føle seg velkommen. 
Der skuldrene kunne slippes litt ned, og der alle skulle få følelsen av å bli tatt litt tilbake i tid spesielt gjennom interiør og stemning var vårt mål. Vi håper vi har klart å gi dere de gode opplevelsene:) 

Og vi kan ikke få takket dere nok, de utrolig fine kundene våre som gjør vår drøm om Myrullpiken mulig, med hvert enkelt besøk:) Vi er så takknemlige, glade og begeistret over så mye besøk, koselige samtaler og hyggelige handler♥ Vi setter så stor pris på HVER og EN av dere♥ Vi takker dere alle med et stort TUSEN TAKK, og vi håper vi ser dere alle igjen i 2014♥ 
Et år som skal bli fylt med mange spennende og nye prosjekter, nye varer og masse masse mer. Vi kan nesten ikke vente med å fortelle og vise dere det:) 
En kjempe stor takk til våre gode hjelpere Linda, Silje, Annette, Nina og Tove som bidrar til at Myrullpiken er det den er idag:)

 Vi tenner det fjerde lyset for alle dere herlige kunder, og ønsker dere alle en fredfull, lun og GOD JUL:) Gode klemmer fra Nina, Cecilie og Stine fra Myrullpiken♥♥♥

1 kommentar:

  1. Så fine ord til alle kundene,jeg er helt sikker på at det er en grunn til at de kommer akkurat til dere for her stråler hjertevarmen helt til Sunnmøre!!!
    Lykke til i det nye året,det høres spennende ut!!!
    Fortsatt GOd jul!
    Toveklem.)

    SvarSlett